torsdag 20 februari 2014

Team Blue Pedaling! Ett nytt proffsstall

Få saker kommer att intressera cykelvärlden så mycket som det nystartade proffsstallet TEAM BLUE PEDALING. Sponsorer finns det gott om och just nu ligger teamet i hårda förhandlingar med huvudsponsorn "Fru" om tillstånd att få åka. Andreas har berättat vad cykeln kostade efter att han dividerat summan med fyra. Själv har jag en gnagande oro om att min fru skall sälja cykeln för vad jag sa att den kostade, om jag skulle dö.

I dag kom team dekalerna. Stilenligt med flagga och framförallt stallets namn i rätt typsnitt som ger en tydlig vink om snabbhet, ära, berömmelse samt skavsår.

Nu dags att dekaltrimma cykeln.

Stallet består i dags dato av två cyklister med särdrag som skulle få vilket proffsstall som helst att duka under av avund:

- Andreas "Kedjan" Arvidsson nedan fotograferad under sin USA resa där han slog inte mindre än 54 olika rekord. Bland annat snabbaste kammade hår och slowstep. (En i dag utdöd dansform som Andreas är ensam om att utöva)
Notera de trendkänsliga cykelbyxorna.

- Gustav "Ekern" Wallheden här nedan fotograferad i toppmodern skyddsutrustning framför sin nyinköpta cykel. Även denne stallmedlem har flertalet rekord att visa upp. Bland annat är han ensam att ha cyklat mellan Transylvanien och Mesopotamien under samma århundrade. 
Gustav "Ekern" Wallheden mest känd för att ha slagit rekordet i
österrikiska delen av Ungern. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar