söndag 25 mars 2012

Sopborstar och handtag i eneträ!

Denna underbara vecka som varit har vi nu äntligen kunnat börja cykla till och från jobbet. Jag har fyra mil enkel resa men börjar de två första veckorna med att bara cykla halva sträckan. Men visst är grus bra på vintern men på cykelbanor på våren är det mest i vägen. Vis av erfarenhet tog jag nu den nybyggda crossen med mönstrade 32 mm däck. Lite långsammare än mina hårt pumpade 23 mm men jag slipper punkorna.
Brooks sadeln är grymt skön
I garaget fixade jag lite på Stål Racern i dag och nu är handtagen i eneträ färdiga och monterade. Snyggt svarvade så att ådringen inte brutits utan snarare ligger runt om stålstyret som cirklar. Tycker det är rätt snyggt!
Nu skall det oljas in med linolja! 

1 kommentar:

 1. Hej,

  Jag heter Peter Karlsson och är en av deltagarna i Team Rynkeby Stockholm (ett av 17 lag från Sverige och Danmark) som cyklar till Paris i sommar och nu under våren samlar in pengar till Barncancerfonden.
  Alla deltagare har själva bidragit med 15 000 kronor för att alla pengar vi samlar in verkligen ska gå till Barncancerfonden.

  Hjälp oss gärna genom att berätta om oss på din blogg, och länka gärna till vår insamling som finns på: www.barncancerfonden.se/10956

  Länka gärna även till vår Facebook-sida:
  www.facebook.com/TeamRynkebyStockholm2012

  och blogg:
  www.team-rynkeby.se/Blog.aspx?ID=3687

  Läs gärna mer om oss här (pdf)
  http://extranet.team-rynkeby.se/media/files/Team%20Rynkeby%20-%20PR-presentation_14536.pdf

  och på www.team-rynkeby.se

  Kort fakta om Team Rynkeby:
  Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsinitiativ som syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden i Sverige och Børnecancerfonden i Danmark. 2011 samlade Team Rynkeby in 13 Mkr i kampen mot barncancer.
  Varje sommar i juli cyklar 600 personer från Danmark och Sverige för att stödja barn med cancer och deras familjer. Under året deltar cyklister i olika team för att samla in sponsorpengar och arrangera olika events. Under året tränar även de olika teamen tillsammans som förberedelse inför cykelloppet till Paris.
  Deltagarna i Team Rynkeby Sverige är motionscyklister, kvinnor och män, i alla åldrar med vitt skilda yrken, utbildningar och bakgrund. Deltagarnas olikheter och deras geografiska spridning i Danmark och Sverige gör det lättare för Team Rynkeby att sprida budskapet om insamlingen för barn med cancer och deras familjer.

  Tack för att du hjälper oss i kampen mot barncancer!

  Hör gärna av dig ifall du har några frågor eller undrar över något annat.

  Med vänliga hälsningar
  Peter Karlsson
  radio-peter@bredband.net

  SvaraRadera