måndag 5 september 2011

Nya tankar gammal teknik!

I går cyklades Mjörn runt. En runda som får fyra pyspunkor av fem möjliga av mig. Det enda som drog ner betyget var att man endast hade kaffe på en kontroll. Annars var det helt i klass med Siljan runt med strålande landskap.
Tara mötte upp vid målet.

En rolig upptäckt var denna tempocykel med lite annorlunda snitt.

De breda däcken borgar för god komfort

Men bäst av allt att ensam cykla tio mil var att man kunde samla tankarna lite. Lösa de stora problemen med Velosolexens vara eller inte vara. Skall jag renovera min andra eller bygga om den till en liggcykel med hjälpmotor? Skall jag ha ett 28 tums racerhjul som drivhjul bak och ett 23 tums Velosolexhjul fram? Skall Obama lyckas få igenom något i kongressen och skall Bachmann byta läppstift? Som ni förstår vandrade tankarna i takt med att milen försvann bakom mig. Men mest tänkte jag nog på hur jag skulle göra med liggcykeln. Beslutet var svårt men såhär kommer den att se ut:

Nu får jag nog börja svetsa lite för att komma igång. Jag hade även en fundering om strömlinjeformad kåpa som gjorde att cykeln skulle se ut att göra 300 km/h stillastående men den bilden försvann tyvärr i uppförsbackarna i Tollered.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar