onsdag 5 oktober 2011

En Räser!

Nå det var ju ett tag sedan jag skrev men det beror mest på att rygby-VM går i Nya Zeeland, hela Grekland strejkar och President Sarkozy snart skall bli pappa. Merkel har nog merkt det! 

Min egen Velosolex börjar nu likt en björn gå i ide. Men under vinterns kalla kvällar kommer en ny skapelse att träda fram. EN RÄSER! 
Drop down styre a la 1900. COOOLT

Sadeln måste bara vara en BROOKS B17 Titanium
RÄSER KÄNSLA!!! 
Tänk er en svart skapelse med 28 tums balongdäck, utan skärmar, med en lång hjulbas och utan växlar. Helt klart i  min stil, fattas bara en ylletröja i rätt stuk från första Tour de France.  Nå mycket återstår innan denna skapelse blir klar men vintern är lång och tråkig när man inte kan köra Velosolex. Dubbdäck passar inte riktigt.

Apropå att inte passa riktigt måste man ge Sarkozy en eloge! Tänk att vid den åldern lyckas gå upp på tå i tid och otid. Han måste ha snygga vader. Synd bara att han inte är lika bra på ekonomi.

Alla har sko utan klack
utom Sarkozy som fått fnatt


Carla i skor för en ballerina
Sarkozy är en ballerina i sina
 Tur för honom att det finns velosolex med små hjul en 5000 skulle passa honom utmärkt. Han skulle garanterat nå ner till pedalerna om man bara sänkte sadeln lite.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar